THE DINO

My Photo
1991.suka tangkap gambar.suka orang suka tangkap gambar.
suka baca tulisan orang.suka orang suka baca blog saya :)
Diploma in Occupational Therapy, Uitm Puncak Alam

7/23/2011

Deepa...Awesome

Hello Melllo
Assalamualaikum

haiyakkk ! semangat nak blogging datang balik. bila dah lama tak post ni, rasa macam setiap jam nak buat entri baru. haha. aku semangat kejap datang kejap pergi ikut keadaan. so sementara aku masih semangat, sila lah baca yea :)

semenjak permergian akak compaq aku tuh, aku terhutang budi dekat kawan2 + mak sebab bagi pinjam lappy dorang. tapi aku pinjam nak buat case study je. nak online lebih2 tak syiok lah sebab lappy orang kan. maka kalau aku online, sekadar tengok FB kejap and then baca blog dua orang yang AWESOME ni. sumpah tak pernah miss. kalau miss pun aku akan stay bace older-older post dorang !

yang pertama, ialah si kakak comel yang bernama Marya Hana.


tengok header pun dah melambangkan kecomelan dia. kan kan. dah pulak gambar yang dia ambik cantik je. pandai bergaya pulak tuh. well orang comel pakai apa pun comel lah ! sangat jeles.


akak comel ni sekarang pelajar Ijazah Sarjana Muda Skrin dekat Puncak Perdana. dekat la dengan tempat aku Puncak Alam tuh. tapi tak ade jodoh nak jumpa lagi. HOHO. kenapa eh aku suka baca blog dia? sebab ayat-ayat dia sangat best untuk dibaca. dah nama pun budak seni, mesti lah kreatif. kalau nak marah ke, nak kutuk ke akak comel ni guna ayat yang simple tapi sinis gila sampai aku macam oohhh aahhhh~

lagi satu, aku suka baca blog dia sebab bila orang comment mesti dia akan balas. aku sangat teruja bila dia balas comment aku walaupun tak berapa nak bernas kata-kata aku. thank you yea akak comel :)

tapi walaupun ramai yang senang dengan penulisan dia, ada jugak malaun malaun yang dengki ngan akak comel ni. sampai ada yang buat fake profile FB. apa jadah takde keje ke korang ni??
apa pun, seperti biasa akak comel ni relax je dengan makian secara sinis dia tu. itu lah dia. sila la singgah blog dia yea mesti tak menyesal korang baca. lagipun adik-adik dia pun comel gak especially si zaqwan monster tuh plus plus si affan tu haa >.< ! ni haa link AKAK COMEL PUNYA BLOG.

yang kedua ialah blog abang hensem yang bernama Firdaus.


tengok tuh, siap sparkling lagi header dia. lagi terserlah la kehenseman dia. HAHA. si abang hensem ni baru habis Degree in Law kalau tak silap. ye tak ye tak? dan sekarang dia dah pun kerja kat satu firm dekat Johor. hebat kan..


abang hensem ni aka Dosh Saleem ni anak kelahiran Johor. aku terjumpa blog dia time bila pun aku tak ingat dah cemana. tapi aku tertarik kat blog dosh ni sebab dia selalu post pasal makanan. lebih-lebih lagi makanan orang Johor yang sangat pelik bagi aku. pastu gambar yang dia letak pulak selalu je nak buat orang terliur. maka termimpi-mimpi lah aku tentang segala makanan orang Johor tu selalu.

macam Marya Hana, si Dosh ni pun suka balas comment orang. masa dia balas comment aku tu, punya la golek-golek aku suka. pastu aku pun rajin-rajin kan diri comment kat blog dia. HAHA. setiap entri aku cuba comment dan setiap kali tu la dia akan balas. thank you lah :)

kebetulan Marya Hana dan Dosh Saleem ni anak sulung. maka keduanya ada sifat ke-abangan dan ke-kakak-kan yang mampu buat orang tergoda. pastu dua-dua ada adik lelaki kecik yang comel. kalau la dorang ni single, mau je aku jodohkan dorang. HEHE. suka hati aku je kan.

okay itu je nak share setakat ni. jangan lupa singgah blog mereka ;)
ouh ouh mintak izin curik gambar yea !!

6 comments:

Marya Hana said...

http://yayahana.blogspot.com/2011/07/bukan-sahaja-pakar-bau-durian-bau.html

thanks maly f :')

Maly F said...

sama-sama ;)

Adibah Zul Ramly said...

amboi abg hensem cmmnt smpai tergolek2 ye mal. makesure bc jer cmmnt aku wajib golek lbih cikit tau. hihi

Dosh Saleem said...

perghh..terharu maly..hahah..saye pon slalu singgah kot sini. :)

Maly F said...

hehe..thanks ;)

Solehah Shamsuddin said...

kak marya comey2 :)